Skreddersydd pergola av høyeste kvalitet

uteDESIGN AS, som leverer uteromsløsninger til hele landet, har som spesialitet å tilby produkter og løsninger som muliggjør bruk av uterommet uansett vær.Bestående av et yngre og dedikert team, har vi gjennom en årrekke fått den gleden av å oppgradere en rekke uteplasser landet over.


Skreddersøm fra A til Å

Vi leverer ikke hyllevarer, men skreddersyr løsninger til å passe til hvert enkelt prosjekt. Med en kombinasjon av god produktkunnskap og levende interesse for magien i uterommet, mener vi å kunne tilby våre kunder unike løsninger for enhver uteplass.
Våre kunder er de som elsker å sitte ute, men som ikke liker å bli forhindret av dårlig vær.
  • Med innovative produkter og kostnadseffektive metoder, skaper uteDESIGN uteplasser som kan brukes hele året rundt.Høy produktkvalitet: Alle våre produkter er av høyeste kvalitet. De er testet og utprøvd her i Norge i over 10 år og de er utviklet for norske forhold
  • Skreddersydde design for stil og behov: Hver terrasse, balkong, altan, hage, hytte og hvert hus og naust har ulike forutsetninger. Sammen med deg, en av våre dyktige teknikere skal utarbeide en unik løsning.
  • Fantastisk kundeservice: Skulle uhellet være ute og man trenger veiledning i etterkant har vi sprudlende ansatte i vår serviceavdeling, som strekker seg langt for å hjelpe deg
  • Lite behov for vedlikehold
Vi er stolte av teamet vårt, og gleder oss til å møte deg.

Designprosessen

Vi har fagfolk i alle ledd som sørger for at prosjektene blir håndtert på best mulig måte, fra start til slutt.
Hver produksjon hos uteDESIGN skreddersys for deg som kunde, slik at du får den absolutt beste løsningen for ditt behov.
Vi har egne spesialister i salgsprosessen; de kan alt om hvilke produkt som passer best for deg. Når dere er enige, sender vi ut erfarne teknikere som sørger for at produktet kommer til å bli montert trygt og riktig.
Alle våre prosesser kvalitetssikres, og vi bruker kun de beste leverandører – dette gjør at ventetiden kan oppleves noe lang — men den som venter på kvalitet venter ikke forgjeves!

Levering

Vi har ekstremt dyktige ordrebehandlere som er i tett dialog med våre produsenter, slik at produktet ditt blir skreddersydd til uteplassen din.

Montering

Til slutt, sender vi ut dedikerte montører, som har jobbet med våre pergolaer i en årrekke og kan alle bokens triks for en smidig og korrekt montering
Len deg tilbake, så ordner vi alt!

Vi tilbyr skreddersydde motoriserte tak som tåler det norske været.

Våre takkonstruksjoner er designet til å passe inn i norsk husstil. Skap en koselig oase på din uteplass med enten lamelltak og foldetak – og bruk den året rundt! Velg mellom motorisert duktak eller lamelltak, kubisk utforming på rammeverket eller helling i taket. Vi tilbyr også en rekke tilvalg som vil gi deg maksimalt med utekos.


Anbefalte lenker: