Flislegging, tør jeg det?

Redaksjonell annonse Tør jeg å legge fliser selv? Det var spørsmålet Annette stilte seg når hun ville ha flislagt topp på bordene hun har designet. Dilemmaet var at det var vanskelig og forsvare en fordyrende produksjonskostnad med å få andre til å legge flisen. Men når Annette skal ha flis så blir det flis selv om hun må gjøre jobben selv. Det hele handler vel om å gjøre en del grundig research. For Annettes del ble det Youtube filmer, og det hun husket å ha hørt fra snekkere vi har jobbet med på prosjekt. Foruten det var hun en helt fersk flislegger. Men etter at vi har begynt å samarbeide med Right Price Tiles har vi lært mye mer om flis. Etter noen filmer på nett og en liten runde med utstyrsinnkjøp var hun klar til å angripe den nye hobbyen. Fast bestemt på at dette kom til å gå veien sto hun fokusert nede på låven med sine notater i den ene hånden og intenst blikk på alt verktøy og materiale på gulvet foran henne. Her er Annette sine tips for deg som vurdere å gjøre dette selv:
  • Gå innom en faghandler som har alt fra utstyr til flis. Vi har vært innom utallige butikker med mye forskjellig av utvalg og priser . Vi anbefaler Right Price Tiles som har alt fra fliskuttere til støp og stort utvalg kvalitetsflis til en god pris. I butikkene til Right Price Tiles for du masse god veiledning også!
  • Gjør litt grundig research før du setter i gang. Les godt på alle poser i forhold til blandingsforhold tørketid og temperatur.
  • Ta deg tid til å prøve ut flislegging på en plate med rimelige fliser før du går igang med større permanente installasjoner og overflater. Annette trente på helt vanlige hvite fliser før hun gikk løs på de hun skulle legge på bordene.
  • Det er viktig å lese bruksanvisninger til utstyret nøye før du bruker dem og husk verneutstyr hvis du bruker vannsag!
  • Kos deg med flisleggingen, se på det som kreativt håndverk i stedet for en tung jobb.

Om Right Price Tiles

Kjeden Right Price Tiles ble etablert mars 2005, og den første butikken så dagens lys i Oslo 2. juni 2005. Right Price Tiles er en butikkjede med hovedfokus på keramisk fliser og naturstein, med tilbehør. I senere tid har kjeden i tillegg startet med salg av parkett og laminatgulv, panelplater, baderomsmøbler og diverse til baderom og kjøkken, samt VVS, dusj osv. Kjeden har sitt utgangspunkt i Irland under samme merkenavn. Den norske delen av kjedens administrasjon ligger i Oslo. Bakgrunnen for etableringen er det stadige økende fokuset på ”gjør-det-selv”-prinsippet, dette fokuset ankom flisbransjen rundt vår oppstart. Forbrukerne ønsker nå å handle inn varene selv, for å sikre seg markedets laveste priser.