Bidrar til å løse bemanningskrisen i nordisk helsevesen

Er du lege, spesialist eller sykepleier og ønsker å ta neste steg i din karriere?Kanskje er det en ny, fast jobb. Kanskje et kort vikariat for å oppleve en helt nye plass. Eller friheten av å jobbe hundre prosent frilans. Uansett hva: Vi vet hva som skal til for at du skal kjenne deg trygg og ivaretatt.Faste ansettelser må ha gode betingelser i bunn. Korte vikariater må innebære noe ekstra motivasjon. Vi forstår disse tingene.Vårt mål er at du som kandidat – uansett hvilken form du vil jobbe i – alltid skal sitte igjen med følelsen av at det er verdt det.


Dignus Medical er spesialisert på rekruttering og utleie av leger, spesialister og ledere med helsefaglig bakgrunn, til kommuner, helseforetak og selskaper innen medisinbransjen.
Vi er med å løse bemanningskrisen i nordisk helsevesen gjennom å koble rett oppdragsgiver og rett personell – til rett tid.
Dignus Medical ble etablert i 2005 og har kontorer i Alta, Oslo og Malmö. Vi har nå 36 ansatte, og takket være stor tillit fra våre kunder og kandidater er vi i sterk utvikling.
Vi har også agenter og samarbeidspartnere i en rekke land som bistår oss i å finne dyktige kandidater.

Dette er målet vårt

Dignus Medicals mål er å være ledende i Skandinavia innen rekruttering og utleie av lege- og spesialiststillinger til helsesektoren.

Vi skal være en selvfølgelig samarbeidspartner for kunder så vel som aktuelle kandidater i markedet. 
Både rekruttering og utleie skjer gjennom Dignus Medicals datterselskaper i Norge og utlandet, som alle markedsføres og profileres under samme merkevarenavn.   

Registrer du din CV hos oss, vil vi jakte på den beste jobbmatchen for deg. Du får også en prat med en personlig rådgiver, som hjelper deg å kartlegge hvilke muligheter som er tilgjengelig for deg.

Anbefalte lenker: